Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2013

Aστυνομικός έριξε γονατιά στα γεννητικά όργανα Δημοσιογράφου στη χθεσινή φιέστα Αδονι στο Νοσοκομείο Κέρκυρας

Αστυνομικός και, μάλιστα, αξιωματικός χτύπησε δημοσιογράφο του CorfuPress.com ο οποίος κάλυπτε το ρεπορτάζ για τα σημερινά (χθεσινά) γεγονότα στο νοσοκομείο, γνωρίζοντας μάλιστα ότι είχε την ιδιότητα του δημοσιογράφου. Τον χτύπησε με γονατιά στα γεννητικά όργανα, σωριάζοντάς τον κάτω. Μάλιστα, ο αστυνομικός, όταν είδε το δημοσιογράφο να πέφτει στο έδαφος σφαδάζοντας από τον πόνο, αντί να προστρέξει να δει αν τον έχει χτυπήσει σοβαρά, απομακρύνθηκε μερικά μέτρα παρατηρώντας απλά τους ιατρούς και τις νοσοκόμες που έσπευσαν να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες.

Η επίθεση έγινε κατά τη διάρκεια του πανικού που δημιούργησε η ακατανόητη απόφαση του Αστυνομικού Διευθυντή να αποκλείσει εκατοντάδες άτομα πάνω σε μία εσωτερική σκάλα του νοσοκομείου απαγορεύοντάς τους να βγουν στην έξοδο του κτιρίου!


Ο δημοσιογράφος του CorfuPress.com είχε προφανώς στοχοποιηθεί από τον αστυνομικό, αφού παρά το ότι ο Γιάννης Ανδριώτης του επέδειξε τη δημοσιογραφική του ταυτότητα υπογραμμίζοντάς του ότι είναι μέλος επίσημης δημοσιογραφικής ένωσης, αρνήθηκε να τον αφήσει να περάσει, αν και την ίδια ώρα επέτρεψε προκλητικά να περάσει άλλο τηλεοπτικό συνεργείο, αυτό του Start. Δεχόμενος τις διαμαρτυρίες των δύο δημοσιογράφων του CorfuPress.com που κάλυπταν το ρεπορτάζ, τους απάντησε ότι οι εντολές είναι να μην τους αφήσει να περάσουν!
Στο περιστατικό ήταν κοντά ο Αστυνομικός Διευθυντής ο οποίος δέχθηκε αργότερα τις διαμαρτυρίες του δημοσιογράφου για τη συμπεριφορά του υφισταμένου του, χωρίς ωστόσο να ζητήσει συγγνώμη από πλευράς της Αστυνομικής Διεύθυνσης. Του απηύθυνε μόνο πρόσκληση στο γραφείο του για να συζητήσουν για το περιστατικό και για το τι ακριβώς έγινε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου